Dit zijn gokkasten die gespeeld kunnen worden met een highscore, dit wilt zeggen dat er een mogelijkheid is dat u aan het einde van de maand in de top 3 staat, staat u in de top 3 van de gokkast dan kunt u 50, 100 of 150euro winnen. U kunt hier geen hoge inzetten doen maar het gaat om het aantal credits dat u bij customgames gokkasten kunt winnen. Wij wensen u alvast heel veel speel plezier toe.

Dit zijn natuurlijk allemaal bestaande gokkasten waarop u kunt spelen, het is niet mogelijk om op deze gokkasten te spelen met iDeal, maar wel per telefoon om te bellen naar een nummer. Dit komt omdat er geen hoge inzetten gedaan kunnen worden maar wel grote prijzen aan het einde van de maand verdeeld worden.

Dit zijn allemaal leuke gokkasten om te spelen, u kunt niet tijdens een gokkast wisselen naar een andere gokkast, omdat u dan de highscore verliest en zo geen kans meer maakt op de huidige jackpotstand van de customgames gokkast waar u dan op aan het spelen bent. Let daarom goed op wat u doet met het spelen op deze gokkasten.