Jackpotsotty is een gokkasten serie die altijd gratis en betaald gespeeld kan worden. Daarbij is het mogelijk om online alle gokkasten te spelen in ons assortiment. U bent dus altijd welkom bij ons om op te spelen. Dit is de gokkasten serie die voorheen ook wel Triplefruit Gokkasten genoemd werd, deze is tegenwoordig jackpotslotty geworden, omdat er een jackpot is die progressief is en een groot bedrag kan bevatten. In elke gokkast zit daarom een meter van de jackpot stand.

Deze gokkasten zijn gemaakt op basis van de gokkasten die in het cafe of in de kroeg staan. Daarnaast is het mogelijk dat u dit soort gokkasten in de snackbar kunt tegenkomen. Maar het leukste is natuurlijk om deze gokkasten via het internet te spelen en daardoor een groot bedrag binnen te slepen. Speel de jackpotslotty gokkasten en beleef plezier op onze website. Wij vernieuwen onze gokkasten natuurlijk redelijk vaak en hopen dat u hiermee tevreden bent.

Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Heeft u vragen over bepaalde acties of over de website, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u vragen over gokkasten dan kunt u in de gokkast zelf contact opnemen, dan weten wij precies over welk spel het gaat en wat u aan het doen bent.